Klantenservice

Transport & Levering

Transport en levering van bestelde artikelen vindt normaal gesproken plaats binnen 1 tot 4 werkdagen. Artikelen die niet direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen binnen 2 weken geleverd worden.In dit geval laten we u dit uiteraard weten.
Levering vindt plaats tot de voordeur op begane grond.
Het leveradres is het adres dat klant heeft aangegeven bij de bestelling. Indien het adres gewijzigd is na de bestelling moet de klant contact opnemen met Tyres4Cars. Indien klant deze wijziging te laat doorgeeft, en het product is al onderweg, zijn eventuele meerkosten voor het transport voor rekening van de klant.

Bestelling

De bestelling wordt door Tyres4Cars zo snel mogelijk uitgevoerd. Indien klant zich niet aan de betalingsvoorwaarden houdt, heeft Tyres4Cars het recht de bestelling als niet gedaan te beschouwen. In de praktijk zal Tyres4Cars in deze gevallen contact opnemen met de klant.

Betaling, Prijzen & Promotie

Bij bestellingen bieden wij de volgende betaalmethoden aan:

        iDeal (overboeken via uw eigen bank)
        Machtiging
        Mastercard
        Visa
        Maestro
        Overboeking (zelf overboeken)
        Mr Cash
        GiroPay
        Direct e-banking
        Paypal

     
De betalingen worden afgehandeld via Sisow. Dit is een betalingsafhandelaar die onze betalingen voor ons verwerken.
Zodra de betaling ontvangen is wordt de levering in gang gezet.

Prijzen vermeld op de website zijn inclusief BTW en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen. Promotiekortingen zijn alleen geldig in de daarvoor geldende actietermijn. Indien de termijn verstreken is, of de promotieactie of promotiekorting niet meer van toepassing is, zal de promotiecode niet meer te verwerken zijn via de website.
 

Bestelling Bekijken

De klant kan altijd het verloop van de bestelling inzien met de daarvoor verstrekte gegevens. Deze gegevens worden na de bestelling direct beschikbaar gesteld aan de klant.

Aanpassen Account Informatie

De klant kan altijd zijn account gegevens wijzigen. Dit kan via de website en wordt direct verwerkt. Het wijzigen van leveradressen wordt alleen toegepast op toekomstige bestellingen en niet op lopende bestellingen.